[Ossm-members] Лугола во Прилеп , 25 мај во кафуле Апореа

Igor Donev igor.donev at gmail.com
Mon May 21 15:31:55 UTC 2007


> Би сакал да ми кажете до утре од Скопје кој ќе доаѓа за да направиме >распоред  за настанов

На жалост морам да го откажам моето присуство, ми се појавија некои
неодложни обврски :(

---
Гиле


More information about the Ossm-members mailing list