[Ossm-members] Лугола во Прилеп , 25 мај во кафуле Апореа

Goce Andonoski oxyqene at gmail.com
Sun May 20 13:46:50 UTC 2007


 И 24ти и 25ти се неработни затоа е и тој датум одбран, одма после
денот на просветителите да го просветлиме народов :) Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list