[Ossm-members] maici spodeli znaenje+hddvd processing key se gotovo

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed May 23 13:18:41 UTC 2007


Маиците се готови.

Тие што дадоа пари може да ги земете
- вечер во 19:45 пред Точка на Сподели Кино(*1)
- или во вторник(29.5) на Сподели знаење на ЕТФ во 20:00.


За друг термин зимање на маици нема да се одзивам. :)


*1 http://spodeliznaenje.blogspot.com/2007/05/6-22052007.html

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list