[Ossm-members] maici spodeli znaenje+hddvd processing key se gotovo

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Wed May 23 14:57:58 UTC 2007


Georgi Stanojevski напиша:
> Маиците се готови.
> 
> Тие што дадоа пари може да ги земете
> - вечер во 19:45 пред Точка на Сподели Кино(*1)
> - или во вторник(29.5) на Сподели знаење на ЕТФ во 20:00.
> 
> 
> За друг термин зимање на маици нема да се одзивам. :)
> 
> 
> *1 http://spodeliznaenje.blogspot.com/2007/05/6-22052007.html
> 

Јас не сум тука цела недела, неможам да ги земам сега, чувај ми ги ;)

-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list