[Ossm-members] Лугола во Прилеп , 25 мај во кафуле Апореа

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed May 23 15:30:21 UTC 2007


Настанот почнува во 13.00ч. во кафулето Апореа. Ќе зборуваат претставници само 
од Лугола. Ова се предавањата кои ќе ги опфатиме (листава е rc1):

 - Александар Балаловски - запознавање со слободен софтвер
 - Јован Наумовски - Ubuntu Linux, најраспространетата дистрибуција
 - Виктор Стојановски - 3D работна околина
 - Павле Јоноски - Вики за слободен софтвер

Сите по од прилика 30мин.

Поздрав

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list