[Ossm-members] Лугола во Прилеп , 25 мај во кафуле Апореа

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu May 24 12:54:18 UTC 2007


На сре, 2007-05-23 во 17:30 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> Настанот почнува во 13.00ч. во кафулето Апореа. Ќе зборуваат претставници само 
> од Лугола. Ова се предавањата кои ќе ги опфатиме (листава е rc1):

Еј ми се иде. Кој ќе дое ај некој нека ми праи друштво.

Битолчани/Прилепчани: Ефтино место за спиење?
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list