[Ossm-members] Сподели знаење #14

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu May 24 15:21:39 UTC 2007


On 5/24/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Ако го направиш како дискусија ваљда ќе биде ок. Што знам.

 Па така и планирав да биде, нешто општо набрзина и после
да си го кажам јас моето искуство, а и другите да си кажат
што имаат ;)

On 5/24/07, Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk> wrote:
> Шо знам... ова интерактивно е?

Планирав дискусија

> Ја си мислам да пробаме да направиме PAN мрежа преку bluetooth, ја миша и
> стама имаме Bt, имам и едно usb-bt dongle-че ... па ќе видиме.

Баш интересно, не се мисли толку ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list