[Ossm-members] Сподели знаење #14

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu May 24 15:14:00 UTC 2007


> Што ќе праиме со СЗ #14? Ќе има?
> Ако има, можам да спремам нешто за водење на open source проекти.
> Како да се координираат, да се привлечат нови луѓе во проектот, да
> се "изрекламира", како да се допринесува во развојот, како
> да се привлечат донатори....

Шо знам... ова интерактивно е? 10-20-30?

Ја си мислам да пробаме да направиме PAN мрежа преку bluetooth, ја миша и 
стама имаме Bt, имам и едно usb-bt dongle-че ... па ќе видиме.-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list