[Ossm-members] sfd2007

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat May 26 13:30:30 UTC 2007


On Saturday 26 May 2007 15:28:01 Новица Наков wrote:
> ќе правиме оваа година?

Ајде да го правиме сите заедно во Битола, како што и претходно навестив :/ 
Тогаш може да направиме и собир на хакери, бла..бла..од Македонија-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list