[Ossm-members] sfd2007

Новица Наков novica at bagra.org
Sat May 26 13:51:26 UTC 2007


> Ајде да го правиме сите заедно во Битола, како што и претходно навестив :/
> Тогаш може да направиме и собир на хакери, бла..бла..од Македонија

Не бе друже... треба да има што повеќе вакви на различни места низ 
Републикава. Џабе на едно место сите. 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list