[Ossm-members] sfd2007

Новица Наков novica at bagra.org
Sat May 26 17:42:05 UTC 2007


> Јас мислев да го правиме глобално сите во Битола али ок нејсе. А што ќе има
> Скопје?

Не знам ќе видиме.

> Битола можеше да има еден глобален и голема прослава на денот.
> Еве една иницијатива за заедничко организирање на настан - пропадна.

Што си одма дефетист? Може заеднички да правиме во Битола. Во Скопје ќе биде 
на 15, нели Битола е подоцна?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list