[Ossm-members] sfd2007

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat May 26 16:31:32 UTC 2007


On Saturday 26 May 2007 15:57:55 Arangel Angov wrote:
> И дај сменете ја страницата за Македонија, вака изгледа ко само
> во Битола да ќе има нешто

Јас мислев да го правиме глобално сите во Битола али ок нејсе. А што ќе има 
Скопје?

Битола можеше да има еден глобален и голема прослава на денот. 
Еве една иницијатива за заедничко организирање на настан - пропадна. 


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list