[Ossm-members] Сподели знаење #14

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sat May 26 18:32:07 UTC 2007


On Thursday 24 May 2007 16:35:29 Jovan Kostovski wrote:
> Здраво,
>
> Што ќе праиме со СЗ #14? Ќе има?
> Ако има, можам да спремам нешто за водење на open source проекти.
> Како да се координираат, да се привлечат нови луѓе во проектот, да
> се "изрекламира", како да се допринесува во развојот, како
> да се привлечат донатори....

Има место за уште една презентација?
Митко Вета би сакал да презентира виртуелизација со qemu... Презентацијата му 
трае околу половина час.

> ПОЗДРАВ, Чомбе

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list