[Ossm-members] Сподели знаење #14

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun May 27 01:51:24 UTC 2007


On 5/26/07, Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk> wrote:
> On Thursday 24 May 2007 16:35:29 Jovan Kostovski wrote:
> Има место за уште една презентација?
> Митко Вета би сакал да презентира виртуелизација со qemu... >Презентацијата му трае околу половина час.

Моето би било 5-10 минути воведно излагање и после да тераме
дискусија, не верувам дека целото ќе трае повеќе од 3-40 минути, ако
Дамјан, Миша и Стама напраат простор пола саат вишок што да не

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list