[Ossm-members] sfd2007

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun May 27 01:46:19 UTC 2007


On 5/26/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Во Скопје ќе биде на 15

15 јули, така??

Треба да правиме. Ќе се собереме и ќе играме фризби и ќе делиме
балони и ЦДа или нешто друго?
Бидејќи го промашивме априлскиот инстал фест, може е добро и нешто
такво да направиме на тој ден, Што викате?

ПОЗДРАВ, Чомбе
П.С. Сите ќе нарачуваме по 10 ЦДа убунту, кубунту и xubuntu или ќе
направиме специјална нарачка да ни пратат поголема количина?


More information about the Ossm-members mailing list