[Ossm-members] Повик за придонес во Вики за слободен софтвер

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun May 27 01:55:06 UTC 2007


On 5/26/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> Па затоа како јавен апел ве повикувам да ги избркаме следниве барани
> статии кои се барани во Вики-то а ги нема:
> http://wiki.lugola.net/index.php/Специјални:Wantedpages

Од следната недела сум послободен, па можам да напишам некоја статија,
што и како ќе пишам дополнително.
Нешто не ми е јасно: има многу статии со исто име што се повторуваат.
Што е работата.

ПОЗДРАВ. Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list