[Ossm-members] Повик за придонес во Вики за слободен софтвер

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat May 26 13:17:37 UTC 2007


On Saturday 26 May 2007 14:36:05 Новица Наков wrote:
> Ваков апел важи за текстовите поврзани со слободен софтвер на википедија.

Па мислам ако ги средиме текстовите на Вики за слободен софтвер (впрочем и не 
се така лоши текстовите за слободен софтвер) после многу полесно ќе може да 
се интегрираат во енциклопедиската шема на Википедија.


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list