[Ossm-members] Убави Unicode фонтови

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon May 28 14:00:47 UTC 2007


> Ми требаат некои џиџасти и убави Unicode фонтови кои имаат и кирилични
> карактери.

Еве еден линк ко за почеток. Пакувам и пуштам и друго во меѓувреме. Не
се баш сјајни, ама може ќе се најде нешто што ќе ти фати окце. Нели,
нешто е подобро од ништо ;)

http://rapidshare.com/files/33866630/OTF.tar.gz


More information about the Ossm-members mailing list