[Ossm-members] Убави Unicode фонтови

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon May 28 13:49:15 UTC 2007


Ми требаат некои џиџасти и убави Unicode фонтови кои имаат и кирилични 
карактери.

Освен стандардните и еднолични фонтови нема ништо повесело на мрежава :)

Ај ако имате...сподели фонт!

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list