[Ossm-members] Убави Unicode фонтови

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon May 28 14:10:01 UTC 2007


И второто пакетче...

http://rapidshare.com/files/33867946/Plus.tar.gz

Кузнае дали ги има сите потребни карактери во сите фонтови... :) Ама
пак ќе речам, подобро нешто отколку ништо... некому сигурно ќе му се
најдат :)


More information about the Ossm-members mailing list