[Ossm-members] Убави Unicode фонтови

Жаклина Ѓалевска zaklina at nubsk.edu.mk
Mon May 28 14:26:20 UTC 2007


Во понеделник 28. мај 2007 16:10 Goce Mitevski напиша:

> Кузнае дали ги има сите потребни карактери во сите фонтови... :) 

Карактери?!

Знаци, дечки, знаци...


More information about the Ossm-members mailing list