[Ossm-members] Локализација на www.openformats.org

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue May 29 11:41:21 UTC 2007


96.8% од содржините се преведени, моментално стојат на Вики кај нас, колку да 
ги провериме во исправноста и бла бла...

http://wiki.lugola.net/index.php/Отворени_формати

Ова е преводот, веројатно конструкцијата на текстот ќе биде исто како на 
openformats.org, секоја точка како посебна содржина бидејќи вака делува многу 
натрупано. 

Идеи


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list