[Ossm-members] преводи на федора....

Новица Наков novica at bagra.org
Tue May 29 12:44:31 UTC 2007


Денес бев во ИНет, па зборувавме за некоја можна соработка. Дали нешто ќе биде 
од сето тоа ќе видиме. Она што е сигурно е дека тие сакаат да има превод на 
федора/ред хет (бидејќи се дистрибутери) и спремни се да дадат нешто за тоа, 
дали на тој што ќе преведува или пак на заедницата... 

Имаме ли воопшто некој што користи федора овде? И дали  има некој кој сака да 
преведува?
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list