[Ossm-members] преводи на федора....

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Tue May 29 13:21:36 UTC 2007


На вто, 2007-05-29 во 15:04 +0200, Bozidar Proevski напиша:
> Што подразбираат ИНет под „преведено“?? КДЕто е преведено, исто така и Гномот, 
> ОпенОфис...
> Или тие мислат на тие алатките за конфигурација?
> Јас од неодамна се занимавам со Центос, па евентуално _би можел_ нешто и да 
> средам...Ама да се прецизира што и како...

Се мисли на алатките од RedHat. Еве страница со статистиките:
http://i18n.redhat.com/cgi-bin/i18n-status

Јован
More information about the Ossm-members mailing list