[Ossm-members] преводи на федора....

Новица Наков novica at bagra.org
Tue May 29 13:12:57 UTC 2007


Bozidar Proevski напиша: 

> Или тие мислат на тие алатките за конфигурација?

Мислат на тие што се RH специфични алатки.

> Јас од неодамна се занимавам со Центос, па евентуално _би можел_ нешто и да
> средам...Ама да се прецизира што и како...

Ако сакаш. Се разбира дека ќе се прецизира. Прашање на договор е.

Една од опциите беше ако некој ја преведе федора они да изрежат 5000 дискови 
за СФД со федора. Но веројатно може да се преговара и понатаму помеѓу 
човекот/тимот кој ќе преведува и ИНет.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list