[Ossm-members] преводи на федора....

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue May 29 13:08:40 UTC 2007


On Tuesday 29 May 2007 15:04:18 Bozidar Proevski wrote:
> Или тие мислат на тие алатките за конфигурација?

Тие мислам Арангел и Марковски ги локализираа, веројатно досега се застарени. 
Тие подетално ќе кажат.

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list