[Ossm-members] преводи на федора....

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 29 14:29:25 UTC 2007


На вто, 2007-05-29 во 15:08 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> Тие мислам Арангел и Марковски ги локализираа, веројатно досега се застарени. 
> Тие подетално ќе кажат.

Можно е ја да се нафатам за целата работа. Да видиме прво што се спремни
Инет да дадат. 
-- 
Арангел Ангов
Веблог: http://ufo.linux.net.mk
џабер/е-пошта: ufo at linux.net.mk
More information about the Ossm-members mailing list