[Ossm-members] преводи на федора....

Новица Наков novica at bagra.org
Tue May 29 13:52:08 UTC 2007


Bozidar Proevski напиша: 

> Уф, тука многу имало :)  Не можам да гарантирам дека сѐ сам ќе преведам.

Пред да се прави било што, со ИНет да збориме.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list