[Ossm-members] преводи на федора....

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Tue May 29 14:01:21 UTC 2007


On 5/29/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> Bozidar Proevski напиша:
>
> > Уф, тука многу имало :)  Не можам да гарантирам дека сѐ сам ќе преведам.
>
> Пред да се прави било што, со ИНет да збориме.


Се согласувам.
Еве, доколку се договореме и доколку тие помогнат нешто за заедницата (било
каква помош) јас се нафаќам да преведувам. Така да сметајте на мене.
Евентуално да здружеме сили јас и Боби и така соработуваме :)

Поздрав, Зоки.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070529/850266d9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list