[Ossm-members] преводи на федора....

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 29 14:47:22 UTC 2007


На вто, 2007-05-29 во 16:38 +0200, Vladimir Stefanov напиша:
> Кога се спомнат пари одма се полни листата :-)

Кој спомна пари? Поентата е да се добие нешто + за заедницата. Кој се
пријавува волонтерски да помага околу преводите нека пише и ќе ги
контактирам Инет со предлог да купат и изрежат 5000 CD-иња од Fedora за
SFD. Good enough?

Ако има некој подобар предлог за тоа што да побараме нека пише.

-- 
Арангел Ангов
Веблог: http://ufo.linux.net.mk
џабер/е-пошта: ufo at linux.net.mk
More information about the Ossm-members mailing list