[Ossm-members] преводи на федора....

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 29 14:57:37 UTC 2007


На вто, 2007-05-29 во 16:47 +0200, Arangel Angov напиша:
> Ако има некој подобар предлог за тоа што да побараме нека пише.

Ај пријавете се. Може да се праи муабет евентуално ако сакаат да дадат
гратис полагање (без обука) за RHCT/RHCE за тие што ќе преведуваат.
Мислам дека испитот не е многу скап и дека можно е да се испазариме за
вакво нешто.

Пишете кој е ЗА.

PS Кога ќе размислам пак, тоа со цедиња ми изглеа ко глупа идеја пошто
федора ко федора = 4 цедиња (без никакви кодеци) = тапа.
-- 
Арангел Ангов
Веблог: http://ufo.linux.net.mk
џабер/е-пошта: ufo at linux.net.mk
More information about the Ossm-members mailing list