[Ossm-members] преводи на федора....

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Tue May 29 15:30:04 UTC 2007


На вто, 2007-05-29 во 17:26 +0200, Новица Наков напиша:

> па се разбира дека е за наградата..... федора е тапа... ;-)
> 

Федора е слободен софтвер, не е тапа. Ако му е на некој тапа, слободно
можи да направи да не е тапа :D

More information about the Ossm-members mailing list