[Ossm-members] преводи на федора....

Новица Наков novica at bagra.org
Tue May 29 15:26:42 UTC 2007


Aleksandar Balalovski напиша: 

> Јас можам да локализирам, меѓутоа нема да е морално да се нафатам на тоа
> бидејќи ќе испадне дека ради наградата е тоа.

па се разбира дека е за наградата..... федора е тапа... ;-)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list