[Ossm-members] преводи на федора....

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue May 29 17:08:41 UTC 2007


Здраво,

Ај да договорете што треба да се направи и како Инет ќе
возвратат. Не е лошо да има и лична придобивка за
преведувачите но МОРА да има и придобивка за заедницата.
Ако има нешто вишок за преведување, можам и јас да помогнам.

5000 ЦДа (Федора и Опен ЦД )за СФД секоја година ми изгледаат ок ;)

Инаку Федора не е тапа дистрибуција (проблем се законите во Америка)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list