[Ossm-members] преводи на федора....

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue May 29 17:35:23 UTC 2007


On Tuesday 29 May 2007 14:44:31 Новица Наков wrote:
> Денес бев во ИНет, па зборувавме за некоја можна соработка. Дали нешто ќе
> биде од сето тоа ќе видиме. Она што е сигурно е дека тие сакаат да има
> превод на федора/ред хет (бидејќи се дистрибутери) и спремни се да дадат
> нешто за тоа, дали на тој што ќе преведува или пак на заедницата...
>
> Имаме ли воопшто некој што користи федора овде? И дали  има некој кој сака
> да преведува?

Патем, кога сме веќе кај преводите, дали се од ИНет заинтересирани за 
попрофесионално средување на преводите (и на системските алатки) и на КДЕ, 
Гном, помошта на ОпенОфис...?

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list