[Ossm-members] преводи на федора....

Igor Donev igor.donev at gmail.com
Tue May 29 15:31:04 UTC 2007


> Добро еве и ова го зимаме во предвид иако јас лично мислам дека многу
> потешко ќе ги убедиме нешто вакво да дадат. Нека решат тие што ќе
> преведуваат. Who's in?

Count me in!

Јес да мислам дека стварно се дигна многу голема фама за нешто што не
се знае што ќе испадне, особено ако е договарано со Сале од ИНЕТ :)


More information about the Ossm-members mailing list