[Ossm-members] Предлог

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Wed May 30 08:23:44 UTC 2007


Дека има нови моменти и мало бранување во ОССМ, барем така јас мислам,
предлог за да се собереме на состанок како заедница за сите што сакаат да
дадат аргументи за работата и замена за луѓето што си одат (зборам како
обврски)...
АМА БЕЗ КОМПЈУТЕРИ! Значи класичен состанок или собир.
На пример сабота во 1 часот (флексибилно на промени нормално).
Ако нема некој простор што може да собере 10-15 луѓе тогаш може во парк кај
езерцето или во некое школо или училница.
Кој е за доаѓање нека праќа на листата. Ќе направам список и ќе Ве потсетам
сите коа ке дојде денот...
Исто кој има простор на располагање сериозно да даде предлог и јас веќе се
ангажирав да најдам ...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070530/45f66907/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list