[Ossm-members] Предлог

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Wed May 30 14:08:57 UTC 2007


Уфо има едно место позади олимписки и се вежбаат боксери, и ефтино е, ќе
земеме еден ден ќе се собереме на Сподели Тепање и јас и ти (и сите други
што сакаат) са се премлатиме и после белки помалце ќе има фрустрации.

Поздрав Благој

Фала за материјалот за работа...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070530/739fe5f4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list