[Ossm-members] Предлог

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed May 30 15:16:04 UTC 2007


>> Според тоа, неможе да има бранување, моменти, „криза" (ова од Ерол ми
>> е, многу хушка) и сл.
>
> Може да има ако одредени луѓе мислат дека организацијата може/треба
> поинаку/подобро да работи...

И?? Некој ги тепал тие луѓе да не си кажат што ги мачи???
Или ги тепал некој тие луѓе да не го направат тоа што треба поинаку да се 
направи или подобро???

Ај баш ме интересира за што станува збор... по можност по точки
1.
2.
3.
...

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list