[Ossm-members] Предлог

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed May 30 15:31:44 UTC 2007


On Wednesday 30 May 2007 17:16:04 Дамјан Георгиевски wrote:
> Ај баш ме интересира за што станува збор
 
Мислам дека луѓето се плашат од многу прашалници и извичници по прашањето и 
одговорот на некој од листата.

Извинете ако се упикувам

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list