[Ossm-members] Предлог

Новица Наков novica at bagra.org
Wed May 30 17:32:36 UTC 2007


искрено ме мрзи да ја читам целата дискусија што настанала 18 пораки дака 
одеднаш ми се многу.

сеедно, она што сакам да го кажам е следново: ако на некому не му се допаѓа 
како *сега* функционира заедницата, врата е отворена бујрум нека влезе и нека 
почне да прави подобрувања.

пс. пошто вчера не бев на сподели знаење, ај некој што беше нека пише пост на 
блог.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list