[Ossm-members] Предлог

Новица Наков novica at bagra.org
Wed May 30 18:22:57 UTC 2007


Новица Наков напиша: 

> сеедно, она што сакам да го кажам е следново: ако на некому не му се допаѓа
> како *сега* функционира заедницата, врата е отворена бујрум нека влезе и
> нека почне да прави подобрувања.


да се дополнам... истово важи и за организацијата (слободен софтвер 
македонија). впрочем за тоа пишав неколку поста погоре, ама ај да пишам вака 
пак, да не испадне после не се знаело.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list