[Ossm-members] CCC резервации

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Nov 1 18:01:31 UTC 2007


Пошто денес е 1 ноември и времето полека истекува.

Направив 7 резервации за одење во берлин преку алиталиа, тоа е
варијанта 5 од викито.

Резервации се направени за:

1. Мене
2. Дамјан
3.Новица
4.Миша
5.Глиша
6.Марија
7.Слободан

Од 26.12.2007 до 10.01.2008 се лета Скопје-Милано-Берлин. 218~220 евра.

Другите ако сакате да одите направете што поскоро.

Оние што нема да одат а имаат резервација пред да ја откажуваат нека
пишат , ако сака некој да оди а нема резервација да ја промениме на
нивно име.

Следен чекор, гарантни писма.

Се друго или овде или на вики.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list