[Ossm-members] CCC резервации

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Nov 1 19:54:53 UTC 2007


> Следен чекор, гарантни писма.
>
> Се друго или овде или на вики.

Со оглед на тоа што планирав да одам за Берлин, а земајќи ја во
предвид ново-настанатата финансиска состојба :) нема да патувам на ССС
годинава. Можеби Август на камп :)

убав провод!


More information about the Ossm-members mailing list