[Ossm-members] CCC резервации

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Nov 1 20:57:09 UTC 2007


i jas sakam da odam. pisi vo koja agencija, koga i za koj let napravi
rezervacija za da rezerviram i jas.

POZDRAV, Chombe


On 11/1/07, Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
> Пошто денес е 1 ноември и времето полека истекува.
>
> Направив 7 резервации за одење во берлин преку алиталиа, тоа е
> варијанта 5 од викито.
>
> Резервации се направени за:
>
> 1. Мене
> 2. Дамјан
> 3.Новица
> 4.Миша
> 5.Глиша
> 6.Марија
> 7.Слободан
>
> Од 26.12.2007 до 10.01.2008 се лета Скопје-Милано-Берлин. 218~220 евра.
>
> Другите ако сакате да одите направете што поскоро.
>
> Оние што нема да одат а имаат резервација пред да ја откажуваат нека
> пишат , ако сака некој да оди а нема резервација да ја промениме на
> нивно име.
>
> Следен чекор, гарантни писма.
>
> Се друго или овде или на вики.
>
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


-- 
Advice for software developers and horse racing enthusiasts: Avoid hacks


More information about the Ossm-members mailing list