[Ossm-members] барам рачен компјутер

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Nov 2 14:19:38 UTC 2007


On 10/31/07, Ilija Iliev <strumjan at gmail.com> wrote:

> Ех тој Асусот, го меркав уште пред да го пуштат во продажба, сега гледам го
> има на  e-bay (
> http://cgi.ebay.com/ASUS-Eee-PC-701-Series-4GB-512M-DDR2-Any-Language_W0QQitemZ170164146259QQihZ007QQcategoryZ114205QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
>   ) е тој ми одговара и за намената и за цената :)

Ќе го зимаш од Ebay?

Денеска баш ова ми искочи во гугл ридр. :)
http://linux.wordpress.com/2007/11/02/review-asus-eee-pc-701-4g/

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list