[Ossm-members] linux.net.mk заменик :)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Nov 4 17:37:54 UTC 2007


На нед, 2007-11-04 во 18:04 +0100, Новица Наков напиша:
> убаво што се пријавивте. сега уште да пишувате и топ ќе биде. :-)

Гледам дека заедницата сеуште пати од истиот стар синдром.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list