[Ossm-members] linux.net.mk заменик :)

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Nov 4 18:32:19 UTC 2007


On 11/4/07, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> На нед, 2007-11-04 во 18:04 +0100, Новица Наков напиша:
> > убаво што се пријавивте. сега уште да пишувате и топ ќе биде. :-)
>
> Гледам дека заедницата сеуште пати од истиот стар синдром.
> -

Ок де можда имаат за учење или што знам.. :) Јас вечерва ќе објавам се
што пропуштив. Тек вчера вечерта добив мрежа, затоа не бев онлајн
деновиве баш.

+учам :/


More information about the Ossm-members mailing list