[Ossm-members] мерач на донации

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Nov 6 09:44:34 UTC 2007


On 11/6/07, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:
> On 11/5/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> > може некој да направи вакво ние да го користиме? ајакс ваљда нешто или
> > јаваскрипт а?
>

Па ниеден собирач на пари :), не не ферма, а за PayPal да не правиме муабет.

Значи останува рачно ќе ставаме. :(


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list