[Ossm-members] мерач на донации

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Nov 6 09:16:43 UTC 2007


On 11/5/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> може некој да направи вакво ние да го користиме? ајакс ваљда нешто или
> јаваскрипт а?

Може да се направи само да напраиме муабет што точно ни треба.
Има автоматски бројачи што мерат директно од некој "собирач на пари"
како на пример PayPal [1] или ќе внесуваме на рака колку пари сме
собрале и колку ни требаат.

ПОЗДРАВ, Чомбе

[1] http://donationbooster.com/


More information about the Ossm-members mailing list